POŁĄCZENIE TRADYCJI Z NOWOCZESNOŚCIĄ. NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI MIĘSO ZE STARANNIE DOBRANYMI DODATKAMI. AUTORSKA MIESZANKA PRZYPRAW.
HISTORIA POLSKIEJ KIEŁBASY
Nocny Market
POCZĄTKI NASZEJ PRZYGODY
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Targ Śniadaniowy
DRUGI PUNKT W WARSZAWIE
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Monte Cassino Sopot
RESTAURACJA W TURYSTYCZNYM SERCU SOPOTU
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
POZNAJ SZYMONA
FINALISTA V EDYCJI MASTERCHEFA. ABSOLWENT UCZELNI LE CORDON BLEU, ALAIN DUCASSE I RITZ PARIS. AUTOR PROGRAMÓW KULINARNYCH I KONCEPTU POLSKA KIEŁBASA. KUCHARZ, PASJONAT, SHOWMAN.