Rozpoczęliśmy dalszą ekspansję na rynku Warszawskim. Można było nas spotkać nad Wisłą, jak również na Targach Śniadaniowych. Chcieliśmy móc dzielić się naszym dobrem ze wszystkimi. Sprzedaż w różnych częściach miasta pomógł nam dopasować ofertę i asortyment do zmieniających się gustów naszych gości.
Nasz pierwszy sezon 2020 zamknęliśmy jesienią na Nocnym Markecie, czyli dokładnie tam gdzie zaczęła się nasza przygoda z street foodem.
Nowy Rok! Nowy Sezon! Ten sam smak o ile nie lepszy. To właśnie nastał nasz pierwszy sezon w którym na stałe gościliśmy na Targu Śniadaniowym. W każdą sobotę dzieliliśmy się szczęściem na Warszawskim Żoliborzu. Natomiast w niedzielę, czekaliśmy na Was na Mokotowie. Możliwość uczestniczenia w Targu Śniadaniowym była dla nas bardzo ważna. Mogliśmy poszerzyć naszą działalność o kolejne dwie dzielnice. Czekaliśmy na Was od kwietnia do wrzenia 2021.
Karmiąc Was na Targu Śniadaniowym w każdy weekend nie zapomnieliśmy o Nocnym Markecie. To tutaj zaczęła się nasza przygoda i to tutaj na stałe stacjonowaliśmy. Grillowaliśmy dla Was naszą kiełbasę do później jesieni 2021… ależ był pysznie Was gościć.
Okres Świąteczny przyniósł sporą niespodziankę. Na zaproszenie Browarów Warszawskich w Warszawie postanowiliśmy wrócić do Was w grudniu 2021. Grzane wino, pyszna kiełbasa i płatki śniegu. Czy może być piękniej?
W pierwszy weekend czerwca 2022 roku odpalamy nasz nowy punkt Polska Kiełbasa Północ w Sopocie. Zapraszamy naszych kochanych gości nie tylko do naszego pysznego świata, ale również do naszego 100 m2 ogródka. Sopot to wyjątkowe miejsce, spotykamy tysiące gości głodnych najlepszej kiełbasy.
Sopot zaskoczył nas wszystkich! Wy nas zaskoczyliście! Kolejki, kolejki….kolejki i tony pysznej, świeżej jeszcze wczoraj wędzonej kiełbasy lądowały na Waszych stołach! Dziękujemy! Smacznego!
Dziękujemy, za pierwszy sezon w Sopocie! To były cudowne miesiące! Dziesiątki tysięcy zjedzonych kiełbas, tysiące litrów zimnego piwa i miliony uśmiechów! Do zobaczenia w 2023 roku!
Finalista V edycji popularnego programu kulinarnego MasterChef (TVN), który porwał serca Jury oraz widzów swoimi przepisami i daniami. Doskonały smak i niebanalne połączenia składników zabrały go do półfinału w Kolumbii.
Szymon jest prowadzącym programy kulinarne emitowane na łamach Internetu oraz kuchnię w telewizji śniadaniowej np. Dzień Dobry TVN. Uczęszczał do paryskich szkół Le Cordon Bleu, Alain Ducasse, Hotel Ritz Paris (kursy). Kucharz, autor książek, pasjonat, showman a przede wszystkim ciekawy świata mężczyzna.
Zapraszam Cię do mojego pysznego świata Polskiej Kiełbasy®!